Oglaševanje

Strani www.sta.si imajo v primerjavi z drugimi informativnimi portali zelo specifično strukturo uporabnikov, saj je poleg splošne javnosti med našimi rednimi uporabniki večina slovenskih medijev (tisk, splet, radio, TV), vsa ministrstva in državna uprava, lokalne oblasti, slovenska veleposlaništva ter vsa večja podjetja. Stran Slovenske tiskovne agencije je eden ključnih virov informativnih vsebin za najbolj relevantne segmente javnosti, saj na ta način dosegamo tako novinarje in urednike drugih medijskih hiš, najpomembnejše predstavnike državnih institucij, takorekoč celotno javno upravo, odločevalce in nenazadnje predstavnike strokovne javnosti. Zaradi kategorizacije vesti v vsebinske sklope omogočamo oglaševanje samo na posameznih podstraneh, kar omogoča še bolj targetirano nagovarjanje posameznih segmentov uporabnikov oz. ciljnih javnosti.

Poleg tega z angleškim servisom dosegamo tudi tujegovorečo javnost, predvsem tuja veleposlaništva v Sloveniji in tuje managerje, ki predstavljajo najpomembnejši segment uporabnikov naših novic, kot edinega dnevnega servisa v angleškem jeziku. Z njim je STA tudi vpeta v izmenjavo novic z vsemi pomembnejšimi tiskovnimi agencijami in mediji po svetu.

S prijaznejšimi uporabniškimi rešitvami in z upoštevanjem trendov na področju spletnih portalov pa zagotavljamo, da vaši oglasi dosežejo obiskovalce naših strani tudi prek pametnih telefonov in tabličnih računalnikov.

Poleg tega omogočamo zakup oglasnih mest še na straneh ostalih storitev Slovenske tiskovne agencije - napoved.sta.si, krog.sta.si, misli.sta.si in o-sta.si.

Dodatne informacije

Vse informacije o oglaševanju na spletnih mestih STA vam lahko posreduje naša služba za marketing.

marketing sta si
01/24 10 126 (Peter Penko, vodja marketinga)
01/24 10 127 (Božana Vuković, strokovna sodelavka v marketingu)
01/24 10 128 (Sanja Gornjec, strokovna sodelavka v marketingu)