Dodatne storitve

Ta ponudba vključuje tudi druge posebne servise, ki zaokrožajo ponudbo ostalih storitev. Dnevni bilten STA, ki ga v elektronski obliki pripravljamo šestkrat tedensko, vsebuje strnjen in informativen pregled najaktualnejšega dogajanja doma in v svetu, tematske prispevke o ključnih dogodkih dneva, napovedi dogodkov v Sloveniji in svetu za prihodnji dan ter pregled pisanja tiska in poročanja tujih tiskovnih agencij o Sloveniji. Bilten tako ponuja prerez dogajanja celotnega dne, ki ga lahko prejmete na vaš elektronski naslov.

STA ob pomembnejših športnih in drugih dogodkih pripravlja še posebne servise. V času olimpijskih iger vsakokrat pripravimo poseben olimpijski servis, ki ponuja širok nabor multimedijskih vsebin. Uredništvo in strokovne službe STA lahko v dogovoru z naročnikom pripravijo še druge oblike informacijskih storitev, kot so posebne spletne strani, vsebinske analize, tematske publikacije, izredna fotografska pokrivanja dogodkov in drugo.

Po dogovoru z naročniki izvajamo tudi storitve na področju video produkcije. Na podlagi vaših želja lahko zagotovimo spletni prenos v živo z vašega dogodka, posnamemo video prispevek ali pa pripravimo kratek video povzetek.