Aktualno 15.3.2020 11:26

STA za vse - prost dostop do novic STA za splošno javnost

Ljubljana, 15. marca - Slovenska tiskovna agencija (STA) je v želji po čim boljši informiranosti in osveščenosti javnosti o dogajanju, povezanem s širjenjem koronavirusa Covid-19, vsem uporabnikom in uporabnicam omogočila brezplačen in neomejen dostop do novic STA. Dostop je mogoč prek mobilne aplikacije STA-M.

Ljubljana.
Mobilna aplikacija STA-M.
Foto: STA

Prebiranje celotne vsebine novic bo omogočeno do umiritve razmer oz. do preklica, uporaba novic pa je namenjena izključno za osebno obveščenost (nekomercialna raba).

Kratka navodila

Za dostop do novic si predhodno naložite aplikacijo STA-M. Aplikacija je za uporabnike mobilnih naprav z operacijskim sistemom Android na voljo v bazi mobilnih aplikacij Google Play, za uporabnike naprav s sistemom iOS pa je na voljo v App Storu.

Po namestitvi aplikacije na vašo mobilno napravo se nato registrirajte (gumb Registracija). Na vaš elektronski naslov boste takoj prejeli geslo (preverite tudi mape z neželeno pošto oz. spamom). Zadnji korak je še prijava v aplikacijo s pomočjo vašega elektronskega naslova (ki služi kot uporabniško ime) in geslom, ki ste ga prejeli na vaš naslov.

Uporaba aplikacije z istim uporabniškim imenom oz. elektronskim naslovom je mogoča samo na eni mobilni napravi.