Aktualno

Novinarka STA med nominiranci za evropskega znanstvenega novinarja leta

Znanstvena novinarka STA Lea Udovč se je uvrstila med nominirance za izbor evropskega znanstvenega novinarja za leto 2018. Za uvrstitev v krog nominirancev je prejela posebno priznanje, izročili so ji ga v okviru evropske konference znanstvenih novinarjev (ECSJ) 2018, ki je v nedeljo potekala v francoskem Toulousu.

Vabilo na okroglo mizo na temo e-športa

Slovenska tiskovna agencija (STA) vabi na Maxi klub STA okroglo mizo na temo e-športa, v okviru katere bo potekal tudi demonstracijski prikaz igranja e-športa v živo. Dogodek se bo odvijal v četrtek, 7. junija 2018, ob 13. uri v ljubljanskem Maxiju (Maxi klubski salon v 1. nadstropju), Trg republike 1.

Portal O-STA v prenovljeni podobi

Slovenska tiskovna agencija je z današnjim dnem zagnala prenovljeno spletno mesto originalnih sporočil za javnost O-STA. Nova stran se ponaša z novim dizajnom, boljšo preglednostjo in dodatnimi funkcionalnostmi. Med novostmi je tudi nova spletna domena o-sta.si (prej o-sta.com).

Vabilo na okroglo mizo o redkih boleznih

Slovenska tiskovna agencija vabi na okroglo mizo o redkih boleznih z naslovom "Ovire in izzivi za boljšo obravnavo bolnikov z redkimi boleznimi", ki bo v ponedeljek, 26. marca 2018, ob 11. uri v ljubljanskem Maxiju (1. nadstropje), Trg republike 1, v Maxi klubskem salonu.

STA lani zvišala prihodke

Slovenska tiskovna agencija (STA) je leto 2017 sklenila s 3,9 milijona evrov prihodkov, kar je za tri odstotke več kot v letu 2016, za približno enak odstotek so se zvišali tudi odhodki. Družba je z uvajanjem novih produktov in razvojnimi partnerstvi znova okrepila prihodke iz tržne dejavnosti.