Aktualno

Okrogla miza: 100 let organiziranega nogometa na Slovenskem

Slovenska tiskovna agencija (STA) in Nogometna zveza Slovenije (NZS) vas vabita na Maxi klub STA, na katerem bomo spregovorili o 100-letnici organiziranega nogometa na Slovenskem. Okrogla miza bo v sredo, 26. februarja 2020, ob 13. uri v ljubljanskem Maxi Marketu, Trg republike 1, Ljubljana (v Maxi klubskem salonu, 1. nadstropje).

STAznanost z novo rubriko Knjige

Portal STAznanost je svojo ponudbo novic in informacij s področja znanosti nadgradil z novo rubriko, posvečeno znanstvenim knjigam, ki jih izdajajo slovenske založbe.

STA soorganizirala srečanje IPTC v Sloveniji

Slovenska tiskovna agencija je soorganizirala letošnje jesensko srečanje Mednarodnega tiskovnega telekomunikacijskega sveta (IPTC). Na srečanju, ki je potekalo od 14. do 16. oktobra 2019 v Ljubljani, so delegati članic te organizacije med drugim izvolili novega predsednika upravnega odbora IPTC, to je postal Robert Schmidt-Nia iz nemške tiskovne agencije dpa.

Nov val povezav na lažne spletne strani STA

Slovenska tiskovna agencija (STA) opozarja, da so se na spletnem družbenem omrežju Facebook ponovno začela širiti sporočila s povezavami na članke na lažni spletni strani STA. Gre za prevare, ki zlorabljajo ime in blagovno znamko STA.