Aktualno

Vabilo na okroglo mizo o EP v futsalu in novinarsko konferenco reprezentance

STA in Nogometna zveza Slovenije (NZS) vabita na Maxi klub STA dogodek z okroglo mizo "Futsal Euro 2018 - priložnost za nov razvojni val v slovenskem nogometu?" in novinarsko konferenco slovenske futsal reprezentance pred prvenstvom v Sloveniji. Dogodek bo potekal v petek, 19. januarja, ob 9.30 v Maxi klubskem salonu.

Vabilo na okroglo mizo o financiranju športa na državni in lokalni ravni

Slovenska tiskovna agencija (STA) v sodelovanju z Društvom športnih novinarjev Slovenije in Fundacijo za šport vabi na okroglo mizo o problematiki financiranja športa na državni in lokalni ravni. Okrogla miza Maxi STAkluba bo potekala v sredo, 20. decembra 2017, ob 14. uri v Maxi klubu v blagovnici Maxi na Trgu republike 1 v Ljubljani.

Vabilo na okroglo mizo o skrbi za zdravje

Slovenska tiskovna agencija (STA) vabi na okroglo mizo z naslovom Skrb za naše zdravje in koliko nas stane, če zanj na skrbimo? Okrogla miza STAkluba bo potekala 28. novembra 2017 ob 11. uri v Maxi klubu v blagovnici Maxi na Trgu republike 1 v Ljubljani.

Vabilo na okroglo mizo o športni diagnostiki in meritvah

Slovenska tiskovna agencija (STA) vas vabi na Maxi klub STA, na katerem bomo spregovorili o športni diagnostiki in meritvah v Sloveniji. Dogodek, ki ga pripravljamo v sodelovanju z Društvom športnih novinarjev Slovenije in FŠO, bomo pripravili v ponedeljek, 20. novembra, ob 13. uri v ljubljanskem Maxi Marketu (1. nadstropje), v Maxi klubskem salonu.

Vabilo na okroglo mizo o dopingu v športu

Slovenska tiskovna agencija (STA) vas vabi na tradicionalni Maxi klub STA, na katerem bomo govorili o dopingu v športu v pravnem, vsebinskem, organizacijskem in drugih pogledih. Nedavni primer slovenske dobitnice olimpijskega odličja je nekoliko drugačen od prejšnjih, ker je športnica napovedala sodelovanje v preiskovalnih postopkih.

STA z novo storitvijo spletnih video prenosov v živo

Slovenska tiskovna agencija (STA) z oktobrom uvaja novo storitev STAvživo, v okviru katere bo zagotavljala spletne video prenose v živo z izbranih dogodkov v Sloveniji. Storitev zagotavljamo v sodelovanju z ekipo Vživo.si, ki ima večletne izkušnje s področja spletnih prenosov v živo.

Vabilo na okroglo mizo "Mladi in virus HIV"

STAklub Slovenske tiskovne agencije vabi na okroglo mizo z naslovom "Mladi in virus HIV: poleg kopalk in brisače poleti obvezni tudi kondomi", ki bo v sredo, 12. julija, ob 13.30, v ljubljanskem Maxiju, Trg republike 1 (1. nadstropje), v Maxi klubskem salonu.