Aktualno

Vabilo na okroglo mizo "Mladi in virus HIV"

STAklub Slovenske tiskovne agencije vabi na okroglo mizo z naslovom "Mladi in virus HIV: poleg kopalk in brisače poleti obvezni tudi kondomi", ki bo v sredo, 12. julija, ob 13.30, v ljubljanskem Maxiju, Trg republike 1 (1. nadstropje), v Maxi klubskem salonu.

STA v mednarodnem projektu preučevanja širjenja informacij

Slovenska tiskovna agencija (STA) sodeluje v mednarodnem projektu Renoir, katerega cilj je analizirati širjenje informacij v spletnem medijskem prostoru ter na spletnih družbenih omrežjih. Štiriletni projekt, ki se je začel izvajati z letom 2016, je že postregel tudi s konkretnimi rezultati.

Vabilo: Okrogla miza o multipli sklerozi

STAklub Slovenske tiskovne agencije vabi na okroglo mizo o multipli sklerozi z naslovom "V čevljih bolnika", ki bo v sredo, 31. maja 2017, ob 11. uri v ljubljanskem Maxiju, Trg republike 1 (1. nadstropje), v Maxi klubskem salonu.

Vabilo na okroglo mizo pred EP v slalomu na divjih vodah

Slovenska tiskovna agencija in Kajakaška zveza Slovenije pred prihajajočim evropskim prvenstvom v slalomu na divjih vodah, ki bo med 31. 5. in 4.6. v Tacnu, vabita na okroglo mizo Maxi kluba STA, kjer bodo predstavljeni načrti slovenske reprezentance in podrobnosti o prvenstvu. Vljudno vabljeni v četrtek, 25. maja ob 13. uri v ljubljanski Maxi (Maxi klubski salon, Trg republike 1).

Z EUfacami do večje osveščenosti o priložnostih v EU

Slovenska tiskovna agencija (STA) je zagnala projekt #EUface, v okviru katerega bo mlade osveščala o vlogi in pomenu EU. Skozi serijo novic in multimedijskih zgodb o mladih bo predstavila delovanje Evropskega parlamenta in drugih ustanov, pri čemer bodo posebej izpostavljene številne priložnosti za mlade v EU.

Na Googlovem razpisu za medije uspešna tudi STA

Slovensko visokotehnološko podjetje Quintelligence in Slovenska tiskovna agencija (STA) sta za svoj skupni projekt uspela pridobiti sredstva na mednarodnem razpisu fundacije Digital News Initiative, ki jo je ameriški spletni velikan Google ustanovil skupaj z več vodilnimi svetovnimi medijskimi hišami.