Aktualno

Portal O-STA v prenovljeni podobi

Slovenska tiskovna agencija je z današnjim dnem zagnala prenovljeno spletno mesto originalnih sporočil za javnost O-STA. Nova stran se ponaša z novim dizajnom, boljšo preglednostjo in dodatnimi funkcionalnostmi. Med novostmi je tudi nova spletna domena o-sta.si (prej o-sta.com).

Vabilo na okroglo mizo o redkih boleznih

Slovenska tiskovna agencija vabi na okroglo mizo o redkih boleznih z naslovom "Ovire in izzivi za boljšo obravnavo bolnikov z redkimi boleznimi", ki bo v ponedeljek, 26. marca 2018, ob 11. uri v ljubljanskem Maxiju (1. nadstropje), Trg republike 1, v Maxi klubskem salonu.

STA lani zvišala prihodke

Slovenska tiskovna agencija (STA) je leto 2017 sklenila s 3,9 milijona evrov prihodkov, kar je za tri odstotke več kot v letu 2016, za približno enak odstotek so se zvišali tudi odhodki. Družba je z uvajanjem novih produktov in razvojnimi partnerstvi znova okrepila prihodke iz tržne dejavnosti.

Vabilo na okroglo mizo o izzivih mladih invalidov pri vključevanju v šport

Slovenska tiskovna agencija (STA) in Zveza za šport invalidov Slovenija - Paraolimpijski komite vabita na Maxi klub STA okroglo mizo z naslovom "Izzivih mladih invalidov pri vključevanju v športne aktivnosti". Potekala bo v torek, 13. februarja 2018, ob 14. uri v ljubljanskem Maxiju (Maxi klubski salon v 1. nadstropju), Trg republike 1.

Vabilo na okroglo mizo o EP v futsalu in novinarsko konferenco reprezentance

STA in Nogometna zveza Slovenije (NZS) vabita na Maxi klub STA dogodek z okroglo mizo "Futsal Euro 2018 - priložnost za nov razvojni val v slovenskem nogometu?" in novinarsko konferenco slovenske futsal reprezentance pred prvenstvom v Sloveniji. Dogodek bo potekal v petek, 19. januarja, ob 9.30 v Maxi klubskem salonu.