Aktualno

Vabilo na razglasitev naj plavalca in trenerja v sezoni 2017/18

STAklub vas v sodelovanju s Plavalno zvezo Slovenije vabi na podelitev plaket za naj plavalko in plavalca leta ter trenerja v sezoni 2017/18. Podelitev priznanj bo potekala v sredo, 19. decembra, ob 17. uri v ljubljanskem Maxiju (1. nadstropje), v Maxi klubskem salonu (Trg republike 1).

Vabilo na okroglo mizo o izzivih slovenskega športa

Slovenska tiskovna agencija (STA) vabi na okroglo mizo Maxi kluba STA o izzivih slovenskega športa v naslednjem obdobju. Dogodek, ki ga pripravljamo v sodelovanju z Društvom športnih novinarjev Slovenije in FŠO, bo v petek, 7. decembra 2018, ob 13. uri v ljubljanskem Maxiju (1. nadstropje), v Maxi klubskem salonu.

Med letošnjimi nagrajenci DNS tudi novinarka STA

Na letošnji podelitvi novinarskih nagrad Društva novinarjev Slovenije (DNS) je nagrado prejela tudi novinarka Slovenske tiskovne agencije (STA) Lea Udovč. Nagrado je prejela v kategoriji dosežkov mladih novinarjev.

Vabilo na predstavitev tekme svetovnega pokala na divjih vodah v Tacnu

Slovenska tiskovna agencija (STA) in Kajakaška zveza Slovenije vabita na Maxi klub STA, ki bo namenjen predstavitvi tekmovanja svetovnega pokala na divjih vodah v Tacnu. Slednje bo potekalo med 31. avgustom in 2. septembrom. Predstavitev bo v torek, 28. avgusta 2018, ob 12. uri v ljubljanskem Maxiju (Maxi klubski salon v 1. nadstropju), Trg republike 1.