Aktualno

STA lani zvišala prihodke

Slovenska tiskovna agencija (STA) je leto 2017 sklenila s 3,9 milijona evrov prihodkov, kar je za tri odstotke več kot v letu 2016, za približno enak odstotek so se zvišali tudi odhodki. Družba je z uvajanjem novih produktov in razvojnimi partnerstvi znova okrepila prihodke iz tržne dejavnosti.

Vabilo na okroglo mizo o izzivih mladih invalidov pri vključevanju v šport

Slovenska tiskovna agencija (STA) in Zveza za šport invalidov Slovenija - Paraolimpijski komite vabita na Maxi klub STA okroglo mizo z naslovom "Izzivih mladih invalidov pri vključevanju v športne aktivnosti". Potekala bo v torek, 13. februarja 2018, ob 14. uri v ljubljanskem Maxiju (Maxi klubski salon v 1. nadstropju), Trg republike 1.

Vabilo na okroglo mizo o EP v futsalu in novinarsko konferenco reprezentance

STA in Nogometna zveza Slovenije (NZS) vabita na Maxi klub STA dogodek z okroglo mizo "Futsal Euro 2018 - priložnost za nov razvojni val v slovenskem nogometu?" in novinarsko konferenco slovenske futsal reprezentance pred prvenstvom v Sloveniji. Dogodek bo potekal v petek, 19. januarja, ob 9.30 v Maxi klubskem salonu.

Vabilo na okroglo mizo o financiranju športa na državni in lokalni ravni

Slovenska tiskovna agencija (STA) v sodelovanju z Društvom športnih novinarjev Slovenije in Fundacijo za šport vabi na okroglo mizo o problematiki financiranja športa na državni in lokalni ravni. Okrogla miza Maxi STAkluba bo potekala v sredo, 20. decembra 2017, ob 14. uri v Maxi klubu v blagovnici Maxi na Trgu republike 1 v Ljubljani.

Vabilo na okroglo mizo o skrbi za zdravje

Slovenska tiskovna agencija (STA) vabi na okroglo mizo z naslovom Skrb za naše zdravje in koliko nas stane, če zanj na skrbimo? Okrogla miza STAkluba bo potekala 28. novembra 2017 ob 11. uri v Maxi klubu v blagovnici Maxi na Trgu republike 1 v Ljubljani.

Vabilo na okroglo mizo o športni diagnostiki in meritvah

Slovenska tiskovna agencija (STA) vas vabi na Maxi klub STA, na katerem bomo spregovorili o športni diagnostiki in meritvah v Sloveniji. Dogodek, ki ga pripravljamo v sodelovanju z Društvom športnih novinarjev Slovenije in FŠO, bomo pripravili v ponedeljek, 20. novembra, ob 13. uri v ljubljanskem Maxi Marketu (1. nadstropje), v Maxi klubskem salonu.