Aktualno

Vabilo na okroglo mizo o športni diagnostiki in meritvah

Slovenska tiskovna agencija (STA) vas vabi na Maxi klub STA, na katerem bomo spregovorili o športni diagnostiki in meritvah v Sloveniji. Dogodek, ki ga pripravljamo v sodelovanju z Društvom športnih novinarjev Slovenije in FŠO, bomo pripravili v ponedeljek, 20. novembra, ob 13. uri v ljubljanskem Maxi Marketu (1. nadstropje), v Maxi klubskem salonu.

Vabilo na okroglo mizo o dopingu v športu

Slovenska tiskovna agencija (STA) vas vabi na tradicionalni Maxi klub STA, na katerem bomo govorili o dopingu v športu v pravnem, vsebinskem, organizacijskem in drugih pogledih. Nedavni primer slovenske dobitnice olimpijskega odličja je nekoliko drugačen od prejšnjih, ker je športnica napovedala sodelovanje v preiskovalnih postopkih.

STA z novo storitvijo spletnih video prenosov v živo

Slovenska tiskovna agencija (STA) z oktobrom uvaja novo storitev STAvživo, v okviru katere bo zagotavljala spletne video prenose v živo z izbranih dogodkov v Sloveniji. Storitev zagotavljamo v sodelovanju z ekipo Vživo.si, ki ima večletne izkušnje s področja spletnih prenosov v živo.

Vabilo na okroglo mizo "Mladi in virus HIV"

STAklub Slovenske tiskovne agencije vabi na okroglo mizo z naslovom "Mladi in virus HIV: poleg kopalk in brisače poleti obvezni tudi kondomi", ki bo v sredo, 12. julija, ob 13.30, v ljubljanskem Maxiju, Trg republike 1 (1. nadstropje), v Maxi klubskem salonu.

STA v mednarodnem projektu preučevanja širjenja informacij

Slovenska tiskovna agencija (STA) sodeluje v mednarodnem projektu Renoir, katerega cilj je analizirati širjenje informacij v spletnem medijskem prostoru ter na spletnih družbenih omrežjih. Štiriletni projekt, ki se je začel izvajati z letom 2016, je že postregel tudi s konkretnimi rezultati.

Vabilo: Okrogla miza o multipli sklerozi

STAklub Slovenske tiskovne agencije vabi na okroglo mizo o multipli sklerozi z naslovom "V čevljih bolnika", ki bo v sredo, 31. maja 2017, ob 11. uri v ljubljanskem Maxiju, Trg republike 1 (1. nadstropje), v Maxi klubskem salonu.

Vabilo na okroglo mizo pred EP v slalomu na divjih vodah

Slovenska tiskovna agencija in Kajakaška zveza Slovenije pred prihajajočim evropskim prvenstvom v slalomu na divjih vodah, ki bo med 31. 5. in 4.6. v Tacnu, vabita na okroglo mizo Maxi kluba STA, kjer bodo predstavljeni načrti slovenske reprezentance in podrobnosti o prvenstvu. Vljudno vabljeni v četrtek, 25. maja ob 13. uri v ljubljanski Maxi (Maxi klubski salon, Trg republike 1).