Aktualno

Vabilo na predstavitev tekme svetovnega pokala na divjih vodah v Tacnu

Slovenska tiskovna agencija (STA) in Kajakaška zveza Slovenije vabita na Maxi klub STA, ki bo namenjen predstavitvi tekmovanja svetovnega pokala na divjih vodah v Tacnu. Slednje bo potekalo med 31. avgustom in 2. septembrom. Predstavitev bo v torek, 28. avgusta 2018, ob 12. uri v ljubljanskem Maxiju (Maxi klubski salon v 1. nadstropju), Trg republike 1.

Novinarka STA med nominiranci za evropskega znanstvenega novinarja leta

Znanstvena novinarka STA Lea Udovč se je uvrstila med nominirance za izbor evropskega znanstvenega novinarja za leto 2018. Za uvrstitev v krog nominirancev je prejela posebno priznanje, izročili so ji ga v okviru evropske konference znanstvenih novinarjev (ECSJ) 2018, ki je v nedeljo potekala v francoskem Toulousu.

Vabilo na okroglo mizo na temo e-športa

Slovenska tiskovna agencija (STA) vabi na Maxi klub STA okroglo mizo na temo e-športa, v okviru katere bo potekal tudi demonstracijski prikaz igranja e-športa v živo. Dogodek se bo odvijal v četrtek, 7. junija 2018, ob 13. uri v ljubljanskem Maxiju (Maxi klubski salon v 1. nadstropju), Trg republike 1.

Portal O-STA v prenovljeni podobi

Slovenska tiskovna agencija je z današnjim dnem zagnala prenovljeno spletno mesto originalnih sporočil za javnost O-STA. Nova stran se ponaša z novim dizajnom, boljšo preglednostjo in dodatnimi funkcionalnostmi. Med novostmi je tudi nova spletna domena o-sta.si (prej o-sta.com).