Aktualno 2.9.2015 13:11

Na voljo nova mobilna aplikacija STAm

Ljubljana, 2. septembra - Pripravili smo prenovljeno mobilno aplikacijo STAm, ki s tehnično, oblikovno in vsebinsko prenovo prinaša izboljšano izkušnjo branja novic Slovenske tiskovne agencije (STA) na pametnih mobilnih telefonih in tablicah.

Ljubljana.
Nova mobilna aplikacija STAm.
Foto:STA

Nadgrajeno različico si lahko naložite z enostavno posodobitvijo obstoječe aplikacije STAm v spletni trgovini App Store (za naprave iPhone in iPad) ali Google Play (za mobilnike s sistemom Android).

Nova mobilna aplikacija STAm prinaša vrsto prednosti, glavne so osvežena grafična podoba, bogatejše možnosti nastavljanja prikaza novic in možnost obveščanja o novicah z izbranimi ključnimi besedami.

Za uporabnike mobilnikov z operacijskim sistemom Android ob posodobitvi ni potreben ponoven vpis uporabniškega imena ali gesla, za uporabnike Applovih mobilnih naprav z operacijskim sistemom iOS pa je to potrebno.

V primeru kakršnih koli težav ali vprašanj, povezanih z novo mobilno aplikacijo STAm, se lahko obrnete na tehnično službo STA, dosegljivo na elektronskem naslovu tehnika@sta.si ali telefonski številki 01 24 10 104.